<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Verhuur

HEEFT U VOOR EEN KORTERE PERIODE ÉÉN OF MEERDERE EXTRA TRUCKS NODIG? OF WILT U UITVAL OVERBRUGGEN?

Wij helpen u graag! Soms kom je net niet helemaal uit met de bestaande vloot. Wij hebben voor u de gewenste truck om te huren.

Een heftruck huren biedt dan de ideale oplossing. Vanaf een week tot meerdere maanden of zelfs een jaar. Met een uitgebreide vloot van meer dan 1200 magazijntrucks en heftrucks hebben wij altijd direct de perfecte truck voor uw uitdaging. Neem vrijblijvend contact om direct een huurtruck aan te vragen of lees verder voor meer informatie over onze verhuurservice en onze vloot.

TRUCK HUREN? ONTDEK ALLE VOORDELEN VAN ONZE VERHUURSERVICE

 • Zeer uitgebreide vloot van meer dan 1200 trucks
 • Direct huren zonder extra investering
 • Vanaf een duur van één week huren
 • Ideaal voor het opvangen van piekbelasting of tijdelijke projecten
 • Jonge trucks in optimale staat
 • Zo betrouwbaar, veilig en duurzaam als alles wat de naam Mitsubishi draagt
  Inclusief service en onderhoud

HEFTRUCK HUREN
Onze heftrucks blinken uit in betrouwbaarheid, ergonomie en (kosten- en energie-)efficiëntie, mede dankzij meer dan 150 jaar innovatie. Met een Mitsubishi heftruck bent u verzekerd van een allround werkpaard waarmee u geen uitdaging uit de weg hoeft te gaan. Binnen of buiten. Verreweg het populairst de laatste jaren zijn onze elektrische heftrucks, maar u kunt bij ons ook terecht voor het huren van heftrucks op diesel of LPG. Met verschillende hefvermogens hebben wij altijd een passende heftruck voor u beschikbaar.


ELEKTRISCHE HEFTRUCK VERHUUR
Schoon, energiezuinig, veilig, comfortabel en uitermate wendbaar: onze elektrische heftrucks bieden ongeëvenaarde prestaties in en rondom magazijnen wereldwijd. Huur direct een vierwielig model voor een allround oplossing of ga voor een driewielige heftruck voor nog meer wenbaarheid. Dankzij de nieuwste generatie AC-motoren profiteert u de hele dag door van maximale prestaties. 

MAGAZIJNTRUCK VERHUUR
Naast heftrucks kunt u bij Mitsubishi Forklift Trucks tevens terecht voor het huren van andere typen magazijntoestellen. Wij kunnen altijd direct de perfecte truck voor uw tijdelijke logistieke uitdaging aanbieden: 

 • Reach Truck
 • Elektrische pallettrucks (EPT)
 • Stapelaar
 • Order Picker
 • Trekker

REACHTRUCK HUREN
Bent u op zoek naar een snelle oplossing om pallets en andere lasten te verplaatsen in smalle en hoge gangpaden? Huur dan één van onze reachtrucks. Dankzij de gedraaide zitpositie van de bestuurder en de hoge mast (tot wel 14 meter), is een Mitsubishi reachtruck gemaakt voor wendbaarheid en is de truck zeer breed inzetbaar.

ELEKTRISCHE PALLETWAGEN (EPT) HUREN
Met een EPT-truck transporteert u snel en efficiënt pallets over korte tot middellange afstanden. Ze zijn een ideale oplossing in omgevingen als laadstations, vrachtwagens en natuurlijk magazijnen. Dankzij het compacte ontwerp en de hoge wendbaarheid zijn ze zeer breed inzetbaar. Palletwagens huurt u bij ons met keuze uit meeloop- en meerij-uitvoeringen.

STAPELAAR VERHUUR
Heeft u snel een truck nodig die niet alleen horizontaal transport van pallets kan uitvoeren, maar pallets tevens in hoogte kan verplaatsen? Huur dan een stapelaar. Onze stapelaars beschikken over maximale hefhoogtes tot maar liefst 7 meter en zijn verkrijgbaar met laadcapaciteiten van 1,0 tot 2,0 ton. Te huur in zowel meeloop- als meerij-uitvoeringen.

ORDER PICKER HUREN
Bent u op zoek naar een extra verzamelaar, oftewel een orderpicktruck? Met onze verticale en horizontale verzamelaars kunt u de prestaties van uw magazijn op korte termijn sterk verbeteren. 
Te huur met maximale draagvermogens tot 2,5 ton. 

TREKKER TE HUUR
Uitzonderlijk robuust, ongekend economisch in gebruik, ongeëvenaard nauwkeurig en ongelofelijk sterk: een Mitsubishi Trekker is de ultieme oplossing in uw volledige intralogistieke keten. Ideaal voor het trekken van onder meer Deense karren en veilingkarren. Heeft u op korte termijn een (extra) trekker nodig in uw magazijn? Met onze huurservice zorgen wij ervoor dat uw trekker snel bij u op locatie geleverd wordt.

HUUR DIRECT EEN HEFTRUCK OF MAGAZIJNTRUCK BIJ MITSUBISHI FORKLIFT TRUCKS
Heeft u interesse in het huren van één of meerdere van onze magazijntrucks? Of heeft u extra inzet nodig, maar weet u niet goed of het beter is een heftruck te huren of bijvoorbeeld een reachtruck? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts. Wij adviseren u graag over welke trucks het beste passen bij uw business. Met een vloot van meer dan 1200 trucks van de nieuwste generatie in topstaat, kunnen wij altijd snel de juiste truck(s) leveren. Al mogelijk vanaf één week huurperiode!

 

Wilt u advies van onze medewerker?

Wij helpen u graag bij de aanvraag en kijken direct naar de beschikbaarheid. 

Betalen voor gebruik

Bent u al bekend met onze financiële oplossingen? Wij bekijken graag uw processen en kijken of uw operatie geschikt is voor ons Pay Per Use concept.