<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Energie

Energie oplossingen voor uw intern transport

Batterijen en laders

Hoe weet u welke accutechnologie de beste is? Er zijn geen eenvoudige antwoorden, maar Mitsubishi Forklift Trucks heeft de middelen om uw proces te analyseren en u in de juiste richting te sturen. In het algemeen geldt: hoe hoger de bezettingsgraad van uw wagenpark, hoe sneller uw ROI met de Li-ion accu’s zal zijn, vooral tijdens meerdere ploegendiensten. Maar er zijn nog veel meer redenen om voor Li-ion technologie te kiezen. U kunt uw bestaande oplaadruimte voor andere doelen gebruiken en investeren in speciale ventilatie of uitrusting waarmee van accu wordt gewisseld is niet meer nodig. Daarnaast gebruiken de Li-ion accu‘s veel minder elektriciteit dan de traditionele heftruckaccu‘s.

Na de analyse van uw proces zullen wij u een operationeel profiel en een ROI-berekening geven. Daardoor wordt het voor u makkelijker om een keuze te maken.

Waarom zou u voor Li-ion moeten kiezen?

  • Geen onderhoud of uitlaatgassen - nul uitstoot
  • Verwisselen van de accu’s is tijdens ploegendiensten niet nodig
  • Geen speciale oplaadruimtes nodig
  • Snelle oplaadtijd - 50% in 30 minuten
  • Mogelijkheid om snel op te laden
  • Langere levensduur van de accu
  • 30% minder energiegebruik
  • Verminderd TCO

Een efficiënte en veilige oplossing

Li-ion accu‘s van Mitsubishi Forklift Trucks zijn speciaal ontworpen om een maximale prestatie en veiligheid te bieden. Hogere en duurzamere spanningsniveaus in de Li-ion accu‘s leiden tot sneller rijden en hogere hefprestaties, welke vooral merkbaar zijn in de lagere accuspanningsniveaus. De speciaal ontwikkelde communicatie tussen de accu en de truck zorgt voor veiligheid op de werkvloer en garandeert dat de truck automatisch zal stoppen als dat nodig is.

Opladen waar en wanneer u wilt

Opladen van de Li-ion accu‘s is gemakkelijk. Sluit de oplader aan; de truck zal automatisch uitschakelen en het opladen begint. Met een snelle oplaadsnelheid van 1C zal de accu volledig opgeladen zijn binnen een uur. Plaats uw oplader waar u wilt, bij voorkeur dichtbij het koffiezetapparaat, en de truck zal altijd klaarstaan met een opgeladen accu.

Opladen makkelijk gemaakt

Is Li-ion de beste accuoplossing voor uw onderneming? Deze accu‘s zijn zeer onderhoudsarm en aanzienlijk energiezuinig; daardoor kunnen ze het verschil maken bij bijna alle bedieningsprocessen van materialen. De impact kan echter moeilijk te begrijpen zijn.

Dat is waar Mitsubishi Forklift Trucks een uitkomst kan bieden. Met het analyseren van uw wagenpark, het bestuderen van hoe uw trucks gebruikt worden, het meten van uw energieverbruik en het onderzoeken van uw huidige laadpatroon, kunnen we voorspellen hoeveel tijd, energie en geld bespaard kan worden als u overstapt naar Li-ion. Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen en om te zien hoe deze technologie van betekenis kan zijn voor uw bedrijf.