<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Service

Wij zorgen voor uw trucks

Mitsubishi trucks hebben een hoge betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten. Toch heeft uw truck zo nu en dan onderhoud nodig. Onze servicemonteurs staan voor u klaar, zodra u dit nodig heeft. Wij adviseren bij de aanschaf van uw truck welk onderhoud voor u het meest geschikt is. Dit is afhankelijk van uw inzet van de trucks. Ons aanbod bestaat uit keuringen, preventief onderhoud en all-in onderhoud. Wilt u meer weten over ons aanbod, neemt u dan contact met ons op.

Contact

Verdeeld over de Benelux rijdt Mitsubishi Forklift Trucks met een kleine 100 monteurs bij onze klanten langs. Onze goed opgeleiden monteurs zijn voorzien van de juiste onderdelen om uw trucks goed te verzorgen. Dankzij de nachtvracht, kunnen wij onze monteurs snel bevoorraden. 

Soms komt het voor dat wij uw truck in onze werkplaats (moeten) repareren. In onze werkplaatsen in Enschede, Rijswijk en Valkenburg staan onze werkplaatsmonteurs voor u klaar.

Welke overeenkomst past bij u?

Afhankelijk van het gebruik van uw trucks geven wij u een passend advies voor een onderhoudsovereenkomst. Mocht u de trucks intenstief gebruiken, dan adviseren wij meerdere controles per jaar. De monteur kan dan op tijd zien wanneer een onderdeel vervangen dient te worden. Hiermee voorkomt u stillstand en onnodige kosten. Als u de truck zo nu en dan gebruikt, dan is een keuring van 1x per jaar mogelijk voldoende.

Keuring

Om de werkplek van uw medewerkers zo veilig mogelijk te maken, is het belangrijk dat uw trucks altijd gekeurd zijn. Dit vindt periodiek plaats. De Arbowet verplicht dan ook de werkgever, om al het werkmaterieel periodiek te laten keuren door een specialist. De frequentie hiervoor is minimaal jaarlijks. Na de goedkeuring ontvangt u een SigmaCert keuring. Uw materieel wordt voorzien van een sticker en zo weet u en wij wanneer de trucks weer opnieuw gekeurd dienen te worden. Meestal combineren wij deze keuring met onderhoud.

Wilt u een service afspraak inplannen?

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

Vind ons