<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Waarom LOGISNEXT?

Al meer dan 25 jaar is Mitsubishi Forklift trucks de voorloper op het gebied van intern transport.

Duizenden bedrijven blijven productief en de naam Mitsubishi Forklift Trucks staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en waar voor uw geld.

Onze kenmerkende groene vrachtwagens zijn te zien op werkterreinen en in magazijnen over de hele wereld - met Mitsubishi-vorkheftrucks, reachtrucks, orderverzamelaars, pallettrucks en meer die allemaal de ruggengraat dienen voor enkele van de drukste en meest veeleisende werkzaamheden die er zijn.

Innovatief ontwerp, geavanceerde technologie en compromisloze kwaliteit zijn normen die alles wat we doen definiëren.

Ons bekroonde productontwikkelingsteam is wereldleider in het bereiken van het ultieme op het gebied van rijeigenschappen. Tegelijkertijd definiëren ze de groene normen voor brandstofbesparing en lage emissies.

Duurzame materialen, slijtvaste systemen en ingebouwde bescherming verlengen de levensduur van de truck en verlengen de onderhoudsintervallen. Ondertussen moedigen RapidAccess-functies uw personeel aan om routinecontroles uit te voeren door het proces snel en gemakkelijk te maken, waardoor goed onderhoud wordt gegarandeerd en zo uw bedrijfskosten worden verlaagd.

Met een assortiment dat meer dan 150 verschillende modellen omvat, elk verkrijgbaar met een groot aantal opties, kunnen we precies de juiste truck aanbieden voor uw exacte behoeften.

Marktleidende service is een essentieel onderdeel van het unieke Mitsubishi-pakket. Elke dealer is zorgvuldig uitgekozen vanwege zijn faciliteiten, kennis en toewijding aan onze klanten. En we worden allemaal ondersteund door de enorme middelen van de wereldwijde Mitsubishi-organisatie.

Waar u ook werkt - op één locatie of in het hele land - wij brengen u de lokale kennis en expertise om de best mogelijke oplossing voor uw bedrijf te garanderen.